Comedy Christmas 2015

När det närmar sig jul bjuds det på julkonserter i mängder av storlekar och former runt om i Västerås. Varför inte bryta mönstret och istället gå på en julkväll med Stand Up och julbord. En tradition som kanske sedan hänger kvar år från år.

Mellan den 3:e december och 5:e december 2015 genomförs ”Comedy Christmas” i Aros Congress Center. Humor på hög nivå utlovas alla tre dagarna och det kommer alltid att vara tre komiker som gästar scenen. Men det kommer ändå vara en viss skillnad kvällarna emellan då större fokus ligger på den komiker som för kvällen är ”huvudkomiker”.

Torsdag: Huvudkomiker är Thomas Järvheden – känd bland annat från TV-programmen Grillad, Stå Upp och Äntligen Fredag. Inom Stand Up har han varit med på exempelvis Raw Comedy, Stockholm Live och Släng dig i Brunnen.

Fredag: Denna kväll är det Hasse Brontén som är huvudkomiker. Hasse är känd för att ofta lyfta upp polisyrket i hans humor och exempel från hans tidigare yrke som polis. Några TV-program han medverkat i är Extra Extra!, 100% samt Parlamentet. Han har även vunnit tredjepriset i ”World Funniest Cop Competition”.

Lördag: Under lördagskvällen är det en av Sveriges mest kända komiker som är huvudkomiker – Babben Larsson. Redan 1988 blev hon känd som en av Sveriges bästa inom Stand Up och har sedan dess varit bland de mest omtyckta komikerna i landet.

Extra föreställning: Utöver de tre ovan nämnda datumen är en extra föreställning insatt. Denna kommer genomföras 11 december och har då Kristoffer Appelquist som huvudkomiker. I övrigt är denna föreställnings upplägg lika som de övriga.

Kvällens Program:

18:00 – Entrédörrarna öppnas och minglet börjar

18:45 – Varsågoda till julbordet och programmet för kvällen startar

19:00 – Insläppet avslutas. Det betyder helt enkelt att man inte kan komma in efter 19.

22.00 (eller lite senare) – Kvällens program slutar

Pris och biljetter

Kostnaden för kvällen är 549kr (inkl moms). Då ingår entré, underhållning och ett stort julbord. Det som inte ingår är garderobsavgift och dryck. Biljetter kan bokas via http://vasterasnoje.se/evenemang/comedy-christmas/

Däremot är biljetter till Torsdagen och Fredagen redan slutsålda (oktober 2015). De som vill få tag på biljetter till dessa dagar kan söka på Blocket några dagar innan evenemanget. Om någon blivit sjuk eller av annan anledning inte kan komma är chansen stor att biljetten läggs ut för försäljning på denna köp- och säljsajt.